Kroz razgovor sa ZICER-ovim djelatnicima zainteresirani posjetitelji imali su mogućnost doznati kojim će laboratorijima za razvoj visoke tehnologije biti opremljen poticajan prostor 12. paviljona Zagrebačkog velesajma.

Organizacija info-dana sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Da podsjetimo, projekt Startup Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije obuhvaća proširenje kapaciteta prijavitelja te opremanje ovog prostora visokotehnološkom opremom, namijenjenom potpori i podizanju konkurentnosti poduzetnika Grada Zagreba, kao i uvođenje potpuno novih usluga za poduzetnike, prvenstveno kroz pristup modernoj opremi u okviru tehnoloških centara. Projektom će se ostvariti preduvjeti za snažnije povezivanje gospodarstva, akademske i istraživačke zajednice te realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020“. ZICER je nositelj, dok je Grad Zagreb partner Projekta. Ukupna vrijednost projekta iznosi 19.588.435,53 kn od čega bespovratna sredstva iznose 15.726.785,40 kn.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Zagrebačkog inovacijskog centra.