Član TPZ-a, Tomislav Bronzin iz CITUS-a, predstavio je poslovanje tvrtke te s poduzetnicima podijelio svoje dugogodišnje iskustvo poslovanja na globalnom tržištu. Naglasio je kompleksnost internacionalizacije poslovanja kao i važnost predstavljanja proizvoda na svjetskim događanjima inovacija.

Dražen Oreščanin i Ivo Lukač iz udruge CISEx predstavili su udrugu, koncept razmjene informacija i ideja među članovima udruge te su pozvali poduzetnike u TPZ-u da se pridruže i postanu novi CISEx članovi. Naglasili su važnost poznavanja tržišta i pristup valjanim informacijama. Na mnogobrojna pitanja znatiželjnih poduzetnika pružili su savjetodavnu podršku i naglasili kako su otvoreni za nove suradnje i razvoj inovativnih prozvoda.

Voditeljica projekta BoB - Business over Breakfast, Marija Miletić, naglasila je kako ovaj interaktivni ciklus događanja postaje aktivno mjesto susreta poduzetnika i razmjene ključnih informacija o poslovanju što doprinosi jačanju konkurentnosti i procesa internacionalizacije.

Poduzetnici su izrazili zadovoljstvo pokrenutim ciklusom događanja u Tehnološkom parku Zagreb te gostovanjem iskusnih poduzetnika koji djeluju na globalnim tržištima.

„Uvođenje zajedničkog poslovnog doručka jednom mjesečno je odlična ideja jer se konačno svi nađemo na jednom mjestu, predstavimo jedni drugima nove projekte i rješenja, otvaramo nove suradnje, izmjenjujemo iskustva, jačamo networking. Ovo je dobra praksa koju trebamo nastaviti.", izjavio je Tomislav Bronzin, vlasnik tvrtke Citus.