Na Summitu će se kroz bogati formalni i neformalni program obrađivati teme vezane uz inovacije i poduzetništvo, moderne tehnologije, uspješne poslovne modele i trendove u različitim industrijama te priče o uspjehu i razvoju osobne karijere. Da je spektakl garantiran govore nam svjetska imena predavača koji dolaze iz različitih multinacionalnih kompanija poput IBM-a, Google-a, Disney-a, Deutsche Telekoma te niz poduzetnika i investitora iz Njemačke, Izraela, Škotske, Velike Britanije i ostalih krajeva svijeta. Uz klasična predavanja bitan dio Summit-a predstavljaju radionice koje će održati različiti internacionalni stručnjaci. Summit se ističe i u neformalnom djelu programa bogatim networkingom i dodatnim sadržajima poput Open Mic sessiona, Break the Ice networking programa, Speed Dating-a, The Opportunity Hunta, Pub Crawla i Share Your Fail Story programa. 

Eksponencijalne tehnologije, Big Data, Social Media tricks, te Novi poslovni modeli u digitalnoj ekonomiji samo su neke od tema koje LEAP donosi. Sama konferencija zamišljena je kao događaj koji će pružiti znanja koja su potrebna za pokretanje vlastitog poduzeća, ali i kao događaj koji će omogućiti svim ambicioznim pojedincima razvoj uspješne internacionalne karijere. Budite dio LEAP pokreta i prihvatite izazov! Više detalja o LEAP Summitu možete provjeriti na: http://www.leapsummit.com/ ili na Facebook stranici konferencije: https://www.facebook.com/LeapSummitZagreb.

Leap summit podržava i Razvojna agencija Zagreb kroz radionicu CROcreative solutions for Smart Cities koja će se održati u petak, 6. svibnja 2016. godine od 14:00 do 15:00 sati u Studentskom Centru u Zagrebu, Savska cesta 25Na radionici će sudjelovati Hrvoje Nikola Vučemilo - Membrain Design, Marko Matenda - Visiobike, Gorjan Agačević - Amodo, Tomislav Bronzin - Citus uz moderiranje naše Ivane Čuljak - Voditeljice projekta Tehnološki park Zagreb.