Svijet treba nova rješenja za održivu energetiku, a strastveni poduzetnici ih stvaraju. Ukoliko imate poslovnu ideju iz područja održive energetike, prijavite se na međunarodno natjecanje i osvojite financijska sredstva za investiciju do 150000€ kako bi vaša ideja postala stvarnost.

Natjecanje KICkoff , odnosno svojevrsni početni udarac je poslovna ideja kojoj je cilj promicanje poduzetništva među mladima i biranje najboljih projekata za ubrzavanje održivog razvoja energetike u Europi. Isto provodi KIC InnoEnergy, europska tvrtka posvećena promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja na području održive energetike, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)  i Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o.

Mentorstvo, vrijedna znanja, nove poslovne kontakte i novčana sredstva za početni udarac  poslovanja – sve to čeka one koji će predstaviti najbolje ideje na obnovljive izvore energije.

Vrhunski stručnjaci biraju najbolje timove koji će imati priliku osvojiti:

  • nagradu od 10.000€ za prvo, 5.000€ za drugo, a 3.000€ za treće mjesto,
  • nove poslovne kontakte i besplatno, profesionalno mentorstvo,
  • priliku sudjelovati u akceleratorskim radionicama na Boot Campu,
  • sudjelovanje na KIC InnoEnergy Highway® s mogućnošću ostvarenja ulaganja u iznosu do 150.000€.

Spremni za izazov? 
Imate li obećavajuće ideje na području održive energetike i tražite mentorstvo, znanje, nove poslovne kontakte i početna sredstva za svoj posao? Ukoliko je tako, prijavite se prvo na lokalno natjecanje u Hrvatskoj do  10. lipnja , a dvoje najboljih vodimo 20. rujna na finale u Varšavu gdje će se natjecati sa timovima iz Litve, Latvije, Estonije, Bugarske,Rumunjske, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Grčke  i Slovenije.

Prijavi se na http://kickoff.skipsolabs.com

Detaljne informacije potražite i na http://kic-kickoff.com

KICkoff natjecanje  je za one koji imaju energije promijeniti svijet!