Na samom početku foruma prisutne je pozdravila Ivana Čuljak, voditeljica projekta Tehnološki park Zagreb, te je tom prigodom istaknula važnost međusobnog povezivanja i razmjene znanja poduzetnika.

Razvojna agencija Zagreb osmišljava i provodi inicijative namijenjene internacionalizaciji poslovanja poduzetnika, stoga smo danas i organizirali ovaj poslovni forum s armenskim tvrtkama.“ rekla je Ivana Čuljak.

Direktor New Technology Education Fund-a, Vahan Hovsepyan predstavio je projekt  “Armenian ICT Expedition: AutoRally across Europe" u sklopu kojeg je i organiziran posjet tvrtki iz Armenije.

 Predstavnici armenskih i hrvatskih ICT tvrtki koje su sudjelovale na poslovnim susretima su imali priliku prezentirati svoja inovativna rješenja. Poslovni forum se pokazao kao dobra prilika za razmjenu iskustava i znanja između tvrtki te stvaranje preduvjeta za međusobnu suradnju. „Vrlo je korisno upoznat rješenja i ljude iz drugih regija. Ovakva događanja čovjeku mogu pružiti priliku za usporedbu s vlastitim rješenjima te su ujedno i idealna prilika za prezentaciju tvrtke„izjavio je Damir Palavra, tehnički konzultant u Teamnet Croatia.