Javni poziv raspisat će se iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2015. godinu PODUZETNIČKI IMPULS – Mjera B: Poticanje informacijskih tehnologija, inovacija i internacionalizacije poslovanja, aktivnost B3: Poduzetništvo informacijskih tehnologija. Prioritet ovog javnog poziva je pružanje podrške mikro, malim i srednjim gospodarskim subjektima za primjenu informacijskih tehnologija, poticanje održivog rasta, ubrzanje daljnjeg razvoja te povećanje zaposlenosti u IT sektoru.

HAMAG-BICRO će kroz ovaj program financirati nastup osam startupova na sajmu CeBIT u Hannoveru koji će se održati 16. – 20. ožujka 2015. godine.  Mlade i inovativne tvrtke imat će priliku prezentirati svoje poduzetničke modele potencijalnim investitorima i mentorima. Na ovaj način HAMAG-BICRO želi pokrenuti poduzetnike početnike iz područja informacijske i komunikacije tehnologije da izađu na međunarodno tržište i postanu prepoznatljivi na svjetskom nivou.

Javni poziv za sajam CeBIT HANNOVER 2015 bit će otvoren u veljači 2015. godine. Sve informacije, uvjeti odabira i kriteriji bit će pravovremeno objavljeni na mrežnim stranicama agencije HAMAG-BICRO.

Više o vijesti saznajte na stranicama HAMAG BICRO.