Kroz program Career Boostera sudionici će imati priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci će prezentirati svoja poduzeća i mogućnosti zapošljavanja, a sudionici će imati priliku rješavati njihove poslovne slučajeve. Također, institucije, organizacije i udruge predstaviti će projekte/programe/mjere te mogućnosti usavršavanja namijenjene mladim osobama. Održat će se i brojna predavanja, radionice i paneli iz područja financija, marketinga, managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva i dr.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

U projektu će sudjelovati oko 350 studenata različitih usmjerenja (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.). Prvi Career Booster u 2016. godini održan je u Rijeci, a sudjelovalo je preko 250 studenata. Održan je i u Zadru i Puli, a u tekućoj godini u suradnji s partnerskim organizacijama predstoje izdanja u Osijeku i Varaždinu. Projekt provodi Start-Up udruga u partnerstvu s Ekonomskom klinikom, a projekt podržavaju brojne potporne i obrazovne institucije, JLRS, poduzeća, organizacije, udruge i mediji.

Razvojna agencija Zagreb usluge Tehnološki parka Zagreb će prezentirati 25. svibnja od 17.30 do 18.00 sati.

Više informacija o projektu i načinu prijava na linku.