Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. kroz Tehnološki park sudjeluje u nagradama nudeći tri različite mogućnosti podrške budućim poduzetnicima:

Ukoliko među timovima bude natjecatelja koji se planiraju baviti razvojem novih proizvoda/usluga vezanih uz visoke tehnologije, pružit će im se mogućnost članstva u Tehnološkom parku. Prema kriteriju tehnološke inovativnosti kandidat treba djelovati na području visoke tehnologije, elektronike, informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT), energetike, zelenih tehnologija i održivog razvoja te imati projekte/rješenja/proizvode koji predstavljaju tehnološko poboljšanje i napredak u odnosu na druga poznata rješenja.

Nudi se mogućnost predinkubacije za razvojni tim (jedna ili više fizičkih osoba koje se bave razvojem proizvoda i usluga na području visokih tehnologija). Odabrani timovi imaju podršku da svoje poslovne ideje pretvore u poduzetnički pothvat, te se nudi infrastrukturna (pristup prostorijama i uređajima), tehnička i organizacijska podrška, kao i savjetodavna podrška (mentorstvo, izrada plana savjetovanja i obrazovanja).

Uz to, prva 3 pobjednička tima dobit će priliku besplatnog sudjelovanja na seminarima u organizaciji TPZ-a.

Više o nagradama možete pronaći ovdje http://www.estudent.hr/bpc/nagrade