ePredstavnik

Često vam promaknu važne informacije i obavijesti s oglasne ploče u zgradi ili liftu? Ne znate kada ste na redu za očistiti snijeg, kada se odvozi glomazni otpad ili kada se održava sastanak stanara radi neke bitne teme koju je potrebno riješiti kako bi se otklonio novonastali problem u vašoj zgradi..?

Korištenje aplikacije ePredstavnik omogućava digitalnu komunikaciju na relaciji vašeg predstavnika stanara, upravitelja zgrade i ostalih stanara. Aplikacija nudi više korisnih opcija koje će vam omogućiti pravodobno obaviještavanje, povećati transparentnost na relaciji svih subjekata u lancu komunikacije i omogućiti jednostavniji pristup informacijama vezanih uz upravljanje zgradom poput dohvata financijskih izvještaja, ponuda za radove, sustava obaviještavanja, popisa važnih informacija i ostalih elemenata koji će olakšati i ubrzati vođenje brige o stambenoj zgradi.

Aplikacija ePredstavnik je svojevrsna digitalna oglasna ploča koja korisnicima nudi više različitih opcija i mogućnosti te je potpuno prilagodljiva individualnim zahtjevima pojednog klijenta.  

BEDEV, obrt

Direktor
Josipa Bešlić
Web stranica
Telefon
+385/98/557-105