Startup Factory tim Ziher pronašao je rješenje. Dok ste dosada mogli koristiti alarmne sustave koji vam javljaju provalu već kad se dogodila, njihov hardver radi na drukčijem principu.

Naš hardver doslovno prati svaki pomak i svaku promjenu temperature. Najbolji je primjer kada u Hrvatsku dolaze strani dužnosnici. MUP mora zatvarati svaki šaht gdje prolazi štićena osoba. S našim uređajem postavljenim na šaht uočit ćete unaprijed svaku promjenu koja se događa u blizini šahta i bit će vam dojavljena na smartphone, web ili uređaj kojim pratite svoj objekt“, govori nam Davor Delišimunović.

Ovaj proizvod objedinjuje funkcije pouzdane detekcije pomaka, zakretanja i promjene temperature, a  na taj se način može nadzirati i pratiti status velikog broja štićenih objekata.

Više vam se neće moći dogoditi da vam ni mačka dođe na kućni prag, a da vam to naš uređaj ne zabilježi“, govore nam dečki iz ovog “najčuvanijeg“ tima.

Nakon prijeđene više od polovice puta, dečki iz Zihera komentiraju kako im je Startup Factory program pomogao u daljnjem razvoj proizvoda. „Očekujemo da na Zagreb Connectu svi sudionici prepoznaju ono što radimo i da uspijemo jasno prenijeti našu strast prema stvaranju sigurnijeg javnog i privatnog okruženja korištenjem našeg IoT proizvoda.“