Modulos Sustavi Namještaja d.o.o.

Avenija Dubrovnik 15/12, 10020 Zagreb

Direktor
Matej Grozdanović
Telefon
+385 91 6183 233

Modulos Sustavi Namještaja je tvrtka orijentirana na inovaciju u industriji namještaja. Vizija tvrtke uključuje razvoj inovativnih, modernih i održivih proizvoda i poslovnih modela u industriji namještaja, pri čemu je prvi proizvod koji je tvrtka plasirala i danas proizvod i prodaje prvi potpuno modularni radni stol na tržištu. Modulos Desk je stol kojemu se sama površina sastavlja od kvadratnih modula, čime kupcu omogućuje sastavljanje idealne dimenzije i oblika radnog stola. Kao dodatna vrijednost su tu i posebni funkcionalni moduli koji dodaju dodatne mogućnosti površini stola, poput ugrađenog nevidljivog modula za bežično punjenje uređaja, rupe za organizaciju kablova, dockova za uređaje ili utičnica. Pri prozivodnji se koriste samo materijali najviše kvalitete, a proizvod je dugoročno održiv jer ga je moguće rekonfigurirati ili zamijeniti oštećeni dio bez da se mora mijenjati/bacati cijeli proizvod. Industrijski dizajn ovog modularnog radnog stola je zaštićen, a koncept kao inovacija je osvojio zlatnu medalju za najbolju hrvatsku inovaciju na sajmu INOVA 2018., kao i zlatnu medalju svjetskog udruženja inovatora na velikom svjetskom sajmu inovacija u Kuala Lumpuru 2019. godine.

 

Tvrtka intenzivno radi na proširenju palete proizvoda, kao i na novim inovativnim poslovnim modelima u industriji namještaja, pri čemu je osnova održivost i prilagodljivost proizvoda kupcu.

 

Tvrtku su osnovali Matej Grozdanović i Katarina Galić, pri čemu Matej ima ulogu direktora tvrtke i produkt dizajnera, dok Katarina radi na razvoju poslovanja, marketingu i prodaji. Prvi proizvod su lansirali 2017. godine, kada su uspješnom Kickstarter kampanjom osigurali sredstva za pokretanje proizvodnje i isporučili svoj inovativni radni stol diljem Europe i Sjedinjenih Američkih Država: https://bit.ly/2vN5K4h

U potrazi za dodatnim informacijama kliknite i na: 

https://www.youtube.com/channel/UCLq8OTXfr7OwXV0E3aZV98A

https://www.youtube.com/watch?v=vgwewrzi-Mg