Adventure Donkey j.d.o.o.

Direktor
Tamara Markotić
Telefon
+385/99/200-2225

Početkom 2016. godine pokrenuli smo projekt RunZagreb čija su okosnica bile trkačke ture gradom Zagrebom, vođene od strane licenciranih turističkih vodiča. Naši gosti su ti koji su potvrdili da uživaju u trčanju i razgledu grada te smo prvotni projekt odlučili nadopuniti mobilnom aplikacijom. Tako je nastala SightRun mobilna aplikacija za audio vođene trkačke ture. Tim koji radi na projektu SightRun mobilne aplikacije čine trkači entuzijasti, ali istovremeno profesionalci u području vođenja projekata, marketinga i promocije te s područja IT industrije. Višegodišnje iskustvo rada u turizmu dodatna je vrijednost ovome projektu.

SightRun mobilna aplikacija prva je takve vrste u Hrvatskoj. Osim što korisniku omogućava aktivan razgled grada, idealan je način promocije kako destinacije tako i različitih poslovnih subjekata. Turističke zajednice, hoteli, konferencije, organizatori utrka, healthy brendovi - kroz aplikaciju se mogu prezentirati trkačkoj niši i predstaviti kao Runner Friendly destinacije/hoteli.

SightRun je virtualni trkački vodič, koji korisnika putem audio poruke, koje se aktiviraju putem GPSa mobilno uređaja, navigira kroz grad i pritom mu daje kratke i zanimljive informacije o atrakcijama pored kojih prolazi.

SightRun aplikacija dostupna je na Google Playu i App Storeu:

Download Google Play: http://bit.ly/SRonGP

Download App Store: http://bit.ly/iOS_SightRun

Iza SightRun mobilne aplikacije stoji tim od četvero trkača. Ivan Videk, Hrvoje Horvat, Tamara Markotić i Sandra Bortek pokretači su projekta. Više od deset godina iskustva u području turizma, upravljanja projektima, marketingu i IT omogućili su im da profesionalno pristupe realizaciji ideje. Svoj tim su od početka razvoja pojačali četveročlanim razvojnim timom.

Osim rada na razvoju SightRun mobilne aplikacije, tim radi na razvoju platforme koja će omogućiti korisnicima da samostalno kreiraju vlastitu trkačku turu i podijele je kroz aplikaciju.

 

Nagrade i uspjesi:

  • pobjednik Startup Factory Zagreb 2016
  • pobjednik Women Invest 2017
  • pobjednik Next Incubator Boot Camp 2017
  • finalisti Zagreb Connect 2016
  • gost predavač European Cities Marketing - Hack the city (Reykjavik, Island, 2018.)
  • 2. mjesto u kategoriji Poduzetništvo - Moj Zaba Start 2018.
  • Nagrada javnosti - Moj Zaba Start 2018. 
  • Pokreni nešto svoje 2019.

Social Networks (osim gorenavedenih):

https://www.instagram.com/sightrunapp

https://www.twitter.com/sightrunapp